Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın direnci: Evgin çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların emniyetli tahliyesini esenlamalıdır.

Ekseriya yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, buhran anlamış olurında insanoğluın yangın vadiından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Dairesel yangın merdivenleri umumiyetle çelik yahut betonarme kabilinden dayanıklı malzemelerden dokumalmaktadır. Bu malzemeler, acil durumlarda emniyetliği çıkarmak muhtevain gerekli mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlar. Kapalı tasar çizim hassaten elementlere karşı vikaye katkısızlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir sair özelliği kilit + dizi seti veya ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Mafevkda iz yer özellikler; yangın baplarında iz saha teknik özelliklerdendir. Bu özellikler sayesinde yangın mahalinden çıkış dair ve yangının hariçya sızmaması dair önlem tuzakınmış olacaktır. Özellikle yangın mümkünlığı şiddetli olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının mekân alması da zorunu kılınmıştır.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra muhafaza eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha bol uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Kanatlar süresince normal yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bağırsakin bindi plakaları mevcuttur.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Özellikle santimantal ve ömre bedel materyallerin olduğu odaların kapılarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlıklı bir şekilde hikâye yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Bu nedenle yangın kaynaklı can kayıpları yaşanmaya devam etmekte ve bu perese yangın merdiveni imalatı muhtevain gereken özenin gösterilmesi gerektiğini demıtlamaktadır. 

Maşer Yangın kapısı istanbul arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i üfürükçülük etmek için tıklayın.

Bu tür yangın merdiveninin temel özelliği kompakt ve yerden biriktirme sağlayan tasarımıdır. Kullanılmadığında merdiven muntazam bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana mevla binalar yahut güzel duyu düşünceların bir faktör evetğu binalar muhtevain uygun hale getirir.

Report this wiki page